tisdag 12 oktober 2010

Hästannonser.....

Det är ofta jag blir nästan lite förtvivlad när jag läser hästannonser. 


Urusla bilder eller inga bilder alls...eller ännu värre - en annons där man vill sälja en häst för 100.000 eller mer och så kan man inte ens lägga en slant på att KÖPA bilderna man vill använda utan "lånar" helt ogenerat från olika hästfotografers sajter, och publicerar bilder med stora copyrightmärkningar tvärs över - :-(


Det är,  i alla fall i min värld, klart som korvspad att om man vill sälja något så vill man ju visa upp det så bra som möjligt. Det har flera fördelar - titta bara på homestagingtrenden som inte längre är en trend utan snarare en standard vid bostadsförsäljning.


* Du får fler seriösa svar
* Din annons ser både proffsigare och mer seriös ut
* Du får förhoppningsvis din häst såld fortare och slipper ligga ute med annons. 


Bland mina produkter ingår bland annat salubilder, se exempel nedanstående annons :-)
BARON
Det behöver inte vara porträtt och uppställningsbilder, utan jag tycker, personligen, att man ska visa upp hästen då den är som mest till sin fördel och på ett attraktivt sätt :-)


//FotoAlle

2 kommentarer:

 1. Ja det måste kännas bedrövligt att finna sina alster där de inte ska vara.
  Sedan kan man ju undra hur folk kan sälja en häst för 100000kr och sätter in en skitbild på hästen istället för att betala en kunnig fotograf.

  Tack för hjälpen, tidigare idag!
  Ha det gott, kram Maria

  SvaraRadera
 2. Håller så med dig Maria. Än har jag inte drabbats själv men ser nästan dagliga andra fotografers alster. Tror nog att det till stor del beror på okunskap men det gör det ju inte okej ändå.

  Kram

  SvaraRadera